0

Condiții generale

 Condiții generale

I. Dispoziții generale

Condițiile generale reglementează raporturile între magazinul online și clientul.
Prin aceste condiții se amgajează toții utilizatori ai noștri. Prin alegerea fiecărui produs cu link sau buton aflăndu-se pe paginile de pe
https://www.lenjerieitaliana.ro/ cu excepție link-ului către condițiile actuale generale, utilizatorul se face de acord și acceptă să respecte aceste Condiții generale.
Comenzili de pe site-ul https://www.lenjerieitaliana.ro/ 24 de ore 7 zile săptămânal.
Pentru a vă face o cumpărătură de pe,
https://www.lenjerieitaliana.ro/  utilizatorul trebuie:

1. A fi completat corect datele Dumneavoastra, precum și a fi prezentat un număr de telefon valabil și adresă pentru livrare. În cazul, în care ați fi persoană juridică și ați dori să vă fi eliberată factură, urmează să completați datele firmei pe care o reprezentați.
2. Să fiți de acord cu Condițiile noastre generale. În cazul, în care n-ați fi de acord cu CONDIȚIILE NOASTRE GENERALE, vă rugăm să nu folosiți SITE-UL pentru achiziționări.
Furnizorul își reține dreptul în orice timp să modifice la aprecierea lui CONDIȚIILE  GENERALE ACTUALE.
CONDIȚIILE GENERALE modificate intra în mod expres în vigoare și devin obligătorii pentru UTILIZATOR din momentul publicării lor pe SITE.
Magazinul online își reține dreptul să refuze, orice comandă, din cauza epuizării produsului din stoc, pe care l-ați comandat sau din alta cauză, înștiințând pe utilizator despre cauza refuzului.
După realizarea comenzii, veți primi o confirmare despre comanda făcută de Dumneavoastra la adersa de email, menționat de Dumneavoastra. Din clipa această comanda se va considera ca recepționată și începe executării ei de către echipa noastră.

II. Bunuri și mărci.

SITE-UL oferă Utilizatorului posibilitate de efectuare achiziționare online de bunuri, afișate la el.
SITE-UL oferă o alegere mare de bunuri ale mărcilor comerciale renumite cu descrieri detaliate și imagini.
Bunurile care sunt oferite spre vănzare prin SITE-UL sunt produse originale ale mărcilor comerciale înscripționate pe ele.
Bunurile au caracteristici tipice genului de marfă, căruia apărțin, conform destinației lor obișnuite.
Cazul în care un anumit articul ar avea vreo caracteristică specifică, această se notifică în mod expres la prezentarea lui.
Este posibil ca să existe anumite diferențe (nuanțe) privind culorile de pe imaginea cu bunurile, prezentate de site-ul și culorile reale ale produsului. În caz că ar esista o asmenea diferneță, ea n-a apărut cu intenție, ci a apărut în urmă unor inperfecțiuni a procesului de  reproducere.
Din aceași cauză ar fi posibil ca a exista detalii, pe care n-ar fi putut descoperite sau se identifică cu dificultate de pe imagine.
Prețul bunurilor a fost trecută la prezentarea ei, fiind incluse toate taxele și impozitele.
În prețul bunurilor nu sunt incluse costurile de transport și serviciile poștale, legate de livrarea lor.III.

III. Schimbul și înapoierea

Retur și schimb

Schimb și retur
Cumpăratorul fața de Legea Protecței Consumatorului  are drept să schimbe sau să returneze produsul comandat în termen de 14 /paisprezece/ zile calendaristice, din data livrării adresa menționată de client, decât /dresurile, colanții, ciorapii din silicon și bikinii / menționate mai sus.
Dacă cumpăratorul declară că, ar dori să schimbe sau să dea returneze produsul comandat de el în termen de paisprezece zile, urmează să-l înștiințeze pe Comerciant șă să returneze produsul, după cum urmează:

1. În ambalajul său original și cutie /bax/, în care a fost primit coletul Dumneavoastra.
2. Cu etichete originale, fără urme de utilizare.
3. Bon fiscal obligatoriu atășat. Colete înapoiate fără bon fiscal nu pot fi recepționate.
4. O condiție obligătorie la returul sau schimbul de sutiene cu cupă solidă ar fi ca cele din urmă să fie împachetate în felul în care au fost primite, pentru a nu se deforma cupa. Sutiene primite și constatate după examinare că fiind îndoite incorect și urmare acestuia din urma cupa sutienului s-a deformat, nu pot fi recepționate.
5. O altă condiție obligătorie la schimbul sau returul unui produs ar fi ca pe cele din urma să fie pus un indicator de FRAGIL și VERIFICARE produsului, acesta trebuie să se declare la firma de curierat de către client la predarea produsului.
6. În caz de schimb sau returul unui produs, taxă livrării în ambele direcții (dus și întors) este achitat de către client.7. Fiecare colet va fi verificat și în caz de constatare unei lipse de exigențe, coletul nu va fi acceptat și suma nu va fi recuperată.
8. Cheltuielile pentru serviciile de curierat referitoare la schimbul sau returul unui produs, la dorința clientului vor fi în sarcina celuia din urma.

Articulul poate fi schimbat cu același sau cu unul nou, în caz de diferență de preț, suma va fi recuperată sau va fi depusă contra ramburs la expedierea coletului nou.
În caz de retur, dacă clientul a beneficiat de livrare gratuită (livrarea către curierul a fost achitată de INTIMO în loc de client), atunci clientul datorează recuperarea costurilor pentru serviciile de curierat.
Recuperarea sumei, conform Legii Protecței Consumatorului se face prin transfer de bani în termen de 7 zile lucrătoare /14 zile calendaristice/ din data primirii produsului de la firma de curierat

IV. Reclamații

Înainte trimiterii, fiecare colet ar trebui să fie examinat cu prețiozitate de către angajații ai noștri despre defecțiuni eventuale de fabricație, motiv cu care reclamațiile sunt acceptate la primirea coletului în fața curierului, care trebuie să confirme prezența unei asemenea defecțiuni. Excepție făcând la colete primite cu mărime eronată și culoare la vina comerciantului, care urmează să achite costurile de servicii de curierat în ambele direcții și să livreze produsele corecte. Reclamațiile conform Legii de apărare utilizatorilor se fac în termen de 14 /paisprezece/ zile! Garanția acopera doar defecțiuni de fabricație și articul expediat cu mărime și culoare eronate. Defecțiuni primite în urma utilizări incorecte a produsului nu se vor recepționa! La înaintarea reclamației din pareta clientului, acesta din urma poate să solicite schimbarea produsului cu același sau cu alt articol la înapoierea sumei în cazul în care articolul dorit sau mărimea n-ar fi disponibile, vănzătorul recuperează suma clientului.
Dacă valoarea articolului nou ales ar depăși suma achitată, se achită și diferența. Dar dacă articolul nou ales ar avea valoarea scăzută, vănzătorul recuperează diferența clinetului.
Trimiterea articolului nou se face numai după primirea articolului defectat. Recuperarea sumei se face prin transfer de la firma de curierat "Urgent Cargus SA" în termen de 7 zile lucrătoare, din data primirea articolului defectat.
Este de recomandat ca produsele a nu se spala cu mașină de spălat și a fi utilizate, conform indicațiilor de utilizare, tipice utilizării fiecărui produs concret.
Reclamațiile cu privire la defecțiuni de fabricație se fac prin email cu imagine atașată.

V. Livrare.

Livrarea mărfurilor comandate se efectuează prin firma de curierat "Nemo" la o adresă de livrare pe teritoriul României, bunurile sunt ambalate în ambalaje discrete. Toate comenzile sunt prelucrate și trimise în termen de 1 zile lucrătoare, iar termenul orientativ de livrare este între 2 și 8 zile. Costurile de serviciile de curierat nu sunt incluse în prețul bunurilor și sunt calculate separat!

Toate comenzile efectuate în zilele lucrătoare până la ora 14:00 vor fi prelucrate și expediate în aceași zi lucrătoare. Comenzile efectuate după ora 14:00 vor fi prelucrate și expediate în următoarea zi lucrătoare!

Comenzile efectuate în duminica și în zilele oficiale de odihnă vor fi prelucrate și expediate în prima zi lucrătoare a săptămânii viitoare, conform graficului al firmelor de curierat.

Livrările până la localități cu un grafic specific de livrare se vor realiza, conform graficului localității respective.

Prețuri de livrare:
1. Livrare la adresă efectuată de către firmele de curierat Nemo – 30 Lei /livrările se fac de la luni până sâmbăta/.
2. la comandă peste 350 Lei  livrarea este gratuită !

*Toate prețurile sunt actuale doar pe teritoriul României.