0

Modalități de plată

Modalități de plată

Pentru obținerea comodității clienților noștri, noi oferim următoarele metode de plată:

  • Contra ramburs – în numerar la primirea coletului.
Serviciul este valabil numai pe teritoriul Bulgariei și României. Cu aceasta modalitate de plată, dumneavoastra achitați sumă la primirea coletului direct de la curierul, ori la biroul firmei de curierat.
  • Card de credit și debit – După încheiere procedurii de efectuarea comenzii, alegeți mod de plată: cu card de debit și de credit. Sistemul automatic vă va direcționa către modulul al bancă „DSK Bank” unde vor fi introduse datele de pe card și se va efectua plata. Serviciul mai este indisponibil.

Tipurile de carduri cu care ați putea să achitați sumă sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro. Plata cu carduri de debit și de credit este valabilă numai pe teritoriul Bulgariei și României.

Dacă ați alege modalitate de plată prin card de credit sau de debit, acesta ar însemna automat că, acordați în mod expres acordul dumneavoastra ca plata bunului să fie efectuat în avans – înainte de livrare. Efectuarea plății în avans a bunului, nu reduce restul drepturilor pe care le aveți în legătură cu achiziția.

Utilizatorul urmează să aibă în vedere, când efectuează plată prin carduri eliberate de bănci bulgare, valuta plății poate fi doar în BGN (valută bulgărească), și el urmează să confirme prețul bunului de pe site în valuta bulgărească.

ATENȚIE! În caz de plată cu carduri bancare, banca poate să aplice cerințe suplimentare fața de plătitor.
Pentru a vă apăra de abuzuri la plăți cu carduri Visa sau MasterCard, noi oferim cele mai bune practice recomandate de către organizații internaționale de carduri:
1. Siguranța la introducerea și transmitere datelor de card se asigură prin utilizarea de  un protocol SSL privind criptarea a conecțiunii dintre server-ul nostru și paginea de efectuarea plății către bancă.
2. Autenticitatea cardului dumneavoastra se verifică prin introducerea unui cod de securitate (CVV2).
3.  În plus, pentru identificarea serverul de plată pentru comerț online al bâncii noastre, este oferită schemă de autentificare de la organizațiilor internaționale de carduri - Verified by VISA și MasterCard SecureCode în cazul în care sunteți clientr înregistrat și le utilizați.